Vi søger en mekaniker/tekniker

Kontakt os

98 94 99 81

Om DX Auto

Fra Dæk Xperten til DX Auto

DX auto er et autoriseret autoværksted i Hirsthals og vi er altid opdateret på det nyeste indenfor udstyr og hvor personalet altid er opdateret indenfor den nyeste udvikling indenfor branchen. Dette betyder at din bil er i de bedste hænder ved os. Vi udfører alle former for services på stort set alle bilmærker.

Nyt navn og nye kompetencer

Dæk Xperten startede i 2002 som dækcenter med at sælge dæk og fælge. I 2006 flyttede DX Autp større lokaler på Dalsagervej 16. Dette har gjort det muligt, at starte med at udføre autoservice. I dag er vi det største og mest førende autoværksted i Hirtshals.

I 2017 skiftede firmaet navn fra Dæk Xperten til DX Auto. Samtidigt er værkstedet gået ind i el-bilbranchen, så vi kan servicere både el og hybrid biler.

Vi har 6 ansatte på værkstedet, som alle er faglærte. De ansatte har blandt andet følgende kvalifikationer:

  • Autotekniker
  • Diesel/hybrid tekniker
  • Plademand og en lærling

Vi deltager løbende i efteruddannelse, således at vores ansatte giver dig og din bil den bedste rådgivning og leverer den mest kompetente service. Vi har fokus på altid at være opdateret, hvad angår udstyr, værktøj og levering og ikke mindst vores kunder. Her er vi alle faglært.

Medarbejdere

Mand 4
Bårdur Joensen
Indehaver
Mand 1
Mikkel Nielsen
Mekaniker / El- Hybridtekniker
Mand 2
Mathias Pedersen
Mekaniker
Mand 5
Michael
Klargøringsmand
Dame 1
Mette
Bogholder